İLK YARDIM - Türk Kızılayı

11 Kasım 2008 Salı


Bu site Türk Kızılayı İlk Yardım Eğitimi Resmi Sitesi..


İlk Yardım hepimizin sadece çaresiz anlarda hatırladığı bir konu ne yazıkki..Ama belki de öncesinde önlem almamız gereken en önemli konulardan.Bu siteyi İlkyardım ile ilgili bilgi ararken buldum.
Sitede ilk yardımla ilgili çokfaydalı genel bilgiler verilmiş. http://www.ilkyardim.org.tr/indexCntnt.php?sf=cntnt&id=37

Bununla birlikte genel bilgilerden daha detaya inmek isterseniz eğitim de veriyorlar, eğitim kısmında bunlardan da bahsedilmiş. Eğitim sonunda Sertifika'da alıyorsunuz. İsterseniz, gönüllü olabililiyor, sponsor olarak da katkı da bulunabiliyorsunuz.

Sitede dördüğün en güzel linklerden biri çocuklar için olan kısmı..Burada siteye harika animasyonlar koymuşlar.Çocuklar bunları izleyip ilk yardım konusunda önemli bilgiler öğrenebilirler.Çocuklarımıza mutlaka izletmeliyiz.

Ben siteyi çok beğenmekle birlikte İlkyardım Eğitimi almayı iyice düşünmeye başladım, Trafik, deprem, sel, terör, ..vs risklerle yaşadığımız bir ortamda bu çok önemli bir konu diye düşünüyorum.. Belki de o en çaresiz andaki ne yaptığını bilen kişi siz olabilirsiniz..
Önemli...

0 yorum: