Chicco 4 Fonksiyonlu bisiklet

8 Ekim 2008 Çarşamba



Dedesi kelebeğe bu bisikleti yaklaşık 3 hafta önce aldı ve 3 haftadan beri üstünden inmiyor.

Öncelikle hatırlatayım bu bisiklet 9 ay ve üstü bebekler için.
Gerçekten çok güzel tasarlanmış.
Yan korulamalar sayesinde bebek hareket etse de düşme tehlikesi yok. Arka tarafta gördüğünüz itme kısmının yüksek oluşu siz eğilmeden evin içinde gezdirme imkanı sunuyor. İsterseniz alt tarafa takılan mavi aparatla sallanan moda getirebiliyorsunuz. Böylece olduğu yerde sallanan bisiklete dönüşüyor. Ama kendisi gezinsin diyosanız bu aparatı çıkartıyorsunuz. Bu bisiklet henüz pedal çevirecek kadar büyümemiş bebekler için olduğundan pedalları yok. Bebek ayakları ile kendini öne arkaya itiyor. Böylece yeni birşey öğreniyor, henüz yürümediğinden ,kendi başına hareket kabiliyeti kazanıp özgüveni de gelişiyor. Ayrıca bebeğim çok hareketli bunda durmaz düşebilir derseniz emniyet kemerleri de var.

Ayrıca direksiyonun olduğu kısma müzikli, sesli, (hatta gaz basma efektli bir kol bile var) düğmeler konulmuş..Benim kızım dans etmeyi bu bisiklette öğrendi. Düğmelere basıp basıp çalan müziklerde poposunu oynatarak ritim tutuyor.. :))

Yürüteç gibi olmadığından bedensel gelişimine bir zarar vermiyor, ayrıca bunda olduğu zamanlar annemlerde biraz dinleniyor. :)

Fiyatına gelince sanırım 175 YTL civarı..

Sonuç olarak biz bu bisikleti ailecek çok sevdik..

Tavsiye ederiz.. :)

0 yorum: